Nehalennia Homepage

@VMBO

In @VMBO kijken we vooral naar jou. We bieden je  een programma dat bij je past. Maatwerk noemen we dat.

Als jij naar @VMBO gaat krijg je een speciaal vak, het Beroepencollege. Het woord zegt het al een beetje; je maakt kennis met allerlei soorten beroepen. Daar sta jij straks als brugklasser in moderne vaklokalen, om uit te vinden wat  je nu echt leuk vindt.

In @VMBO kijken we vooral naar jou. We bieden je een programma dat bij je past. Maatwerk noemen we dat. Als je een advies krijgt om de Basisberoepsgerichte leerweg te kiezen, of als de meester of juf vindt dat jij op je best bent in wat kleinere klassen met je eigen programma dan is @VMBO jouw afdeling. 

In de bovenbouw van @VMBO gaan we verder met het maatwerk. Ga jij graag op stage bij een bedrijf, wij gaan het regelen. Wil je stage lopen in de techniek of wil je liever iets doen in het restaurant waar je ook wel eens werkt. We gaan dit met jou bespreken en maken een stageplan. Jouw plan ziet er misschien heel anders uit dan het stageplan van je klasgenoten, maar dat is ook niet zo gek, want we maken samen met jou je eigen studie- en stageplan.

 

SSG Nehalennia is onderdeel van de Mondia Scholengroep | Site by WIS